Lever Notarissen is al meer dan 25 jaar een bekend en vertrouwd begrip in Ruinerwold en omgeving. Ons notariskantoor is gespecialiseerd in diversie notariële zaken. Wij zijn voor zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten een betrouwbare partner. Tevens is Lever Notarissen aangesloten bij Het Notarieel. Dit is het grootste regionale samenwerkingsverband van notarissen. Samen met vijf kantoren uit de regio delen we kennis en werken we samen. Notaris Ruinerwold.

  • Aangesloten bij Het Notarieel
  • Al meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip
  • Hoge kwaliteit, gunstige prijs en volledige service
Telefoon icoon
(0522) 25 27 21

Doe hier de Testament Test

Notariskantoor Ruinerwold en omgeving

Is uw testament goed geregeld? Is een levenstestament iets voor mij? Hoe handel ik een erfenis goed af? Wel of geen huwelijkse voorwaarden? Is het handig om een samenlevingscontract af te sluiten? Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies. Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, stel een vraag of vraag meteen een offerte aan.

Uw Testament advies

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Ook zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om bijvoorbeeld belasting te besparen. Wij controleren uw testament kosteloos voor u. Het maakt daarbij niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft laten maken.