Lever Notarissen is al meer dan 30 jaar een bekend en vertrouwd begrip in De Wijk en omgeving.

Notariskantoor Lever is een modern en gespecialiseerd kantoor met een prettige persoonlijke sfeer. Wij zijn voor zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten een bewezen betrouwbare partner. 
Lever Notarissen aangesloten bij Het Notarieel. Dit is het grootste regionale samenwerkingsverband van notarissen. Samen met kantoren uit Zwolle, Kampen, Rijssen-Holten en Deventer delen we kennis en werken we samen. Notaris De Wijk.

  • Al meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip
  • Notaris De Wijk en omgeving
  • Aangesloten bij Het Notarieel
  • Hoge kwaliteit, gunstige prijs en volledige service
Telefoon icoon
(0522) 25 27 21

Doe hier de Testament Test

Notariskantoor De Wijk en omgeving

Is uw testament goed geregeld? Is een levenstestament iets voor mij? Hoe handel ik een erfenis goed af? Wel of geen huwelijkse voorwaarden? Is het handig om een samenlevingscontract af te sluiten? Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies.

Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, stel een vraag of vraag een offerte aan.

Uw Testament advies

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Ook zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om bijvoorbeeld belasting te besparen.

Wij controleren uw testament kosteloos voor u. Het maakt daarbij niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft laten maken.