Notaris Meppel - Lever

Lever Notarissen is al meer dan 30 jaar een bekend en vertrouwd begrip in Meppel en omgeving.

Ons Meppeler notariskantoor heeft specialisten voor alle notariële zaken, waaronder op het gebied van relatie en erfenis, onroerend goed en ondernemingen. Wij zijn voor zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten een bewezen betrouwbare partner.

Lever Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Dit is het grootste landelijke samenwerkingsverband van notarissen met samen ruim 150 kantoren. Notaris Meppel.

  • Aangesloten bij Netwerk Notarissen
  • Al meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip
  • de notaris Meppel en omstreken
  • Hoge kwaliteit, gunstige prijs en volledige service
Telefoon icoon
(0522) 25 27 21
Klik hier voor meer informatie

Doe hier de Testament Test

Notaris Meppel en omgeving

Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, stel een vraag aan de notaris meppel of vraag meteen een offerte aan. U kunt gratis en makkelijk parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein. Ons Meppeler notariskantoor is op de begane grond en voor iedereen goed toegankelijk zonder trap of lift.

Is uw testament goed geregeld? Is een levenstestament iets voor mij? Hoe handel ik een erfenis goed af? Wij staan graag voor u klaar met informatie en duidelijk advies.

Vrijblijvend testament advies

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld is. Ook zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om bijvoorbeeld belasting te besparen. Wij controleren uw testament kosteloos voor u. Het maakt daarbij niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft laten maken.

Bart Lever schrijft regelmatig in de Meppeler Courant. Zie hier de columns van notaris Meppel Lever.