• Kom langs voor een bespreking
  • Ook telefonisch of online advies
  • Veilige omgeving voor ondertekening van akten
Bart Lever

Lever Notarissen is al meer dan 30 jaar een bekend en vertrouwd begrip in De Wijk en omgeving.

Notariskantoor Lever is een modern en gespecialiseerd kantoor met een prettige persoonlijke sfeer. Wij zijn voor zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten een bewezen betrouwbare partner. 
Lever Notarissen aangesloten bij Het Notarieel. Dit is het grootste regionale samenwerkingsverband van notarissen. Samen met kantoren uit Zwolle, Kampen, Rijssen-Holten en Deventer delen we kennis en werken we samen. Notaris De Wijk.

  • Al meer dan 30 jaar een vertrouwd begrip
  • Notaris De Wijk en omgeving
  • Aangesloten bij Het Notarieel
  • Hoge kwaliteit, gunstige prijs en volledige service

Doe hier de Testament Test

Notaris De Wijk en omgeving

Is mijn testament nog goed geregeld? Is een levenstestament iets voor mij? Hoe handel ik een erfenis goed af? Wel of geen huwelijkse voorwaarden? Allemaal vragen waarbij wij u goed kunnen helpen. Wij staan graag voor u klaar met goede informatie en praktisch advies.

Een bespreking is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, stel een vraag of vraag een offerte aan. Wij komen ook bij u thuis in De Wijk als u dat prettiger vindt.

Wij controleren uw testament kosteloos

Door veranderingen in de wet of in uw eigen situatie is het verstandig om regelmatig te controleren of uw testament goed geregeld is. Ook zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om bijvoorbeeld belasting te besparen.

Wij controleren uw testament kosteloos voor u. Het maakt daarbij niet uit bij welke notaris u uw testament destijds heeft laten maken. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.